Kinderfeestje met minimaal 4 kinderen is mogelijk, maar dan dus zonder eten en drinken. Wel met verjaardagstoel en kleurplaat. Doordeweeks buiten schoolvakantie is dat €4,50 per kind en in weekend en en tijdens schoolvakantie 7,50.  Reserveer 

Familieparadijs is vanaf donderdag 19 november open voor kinderen om te komen spelen. We mogen echter geen eten en drinken meer verkopen of verstrekken. Bij wijze van uitzondering staan wij toe dat u een kleine versnapering (zoals een (ontbijt-/kinder)koekje) en een flesje of pakje drinken meeneemt. We vragen heel vriendelijk om geen volle picknickmanden met eten en drinken mee te nemen en we stellen het op prijs indien het afval netjes in de prullenbak wordt gegooid na afloop van een shift. Als u weggaat kunt u wel iets kopen om mee te nemen naar huis. We wachten nog op antwoorden van de veiligheidsregio of wellicht meer mogelijk is.  Bij voorkeur worden de kinderen begeleid door één volwassene. Maximaal zijn twee volwassenen per gezelschap toegestaan. 

 

Kinderfeestje

U kunt het verjaardagsfeestje zelf samenstellen zoals u wilt. Als u verder naar beneden scrolt ziet u alle mogelijkheden. Hieronder staan veel gekozen mogelijkheden: 

 

 

Reserveren 

U kunt tot een dag van tevoren reserveren via https://app.wereserve.nl/reservate/452 of  telefonisch  op 078 - 20.400.22 u kunt ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeldt dan de dag van het feestje, hoeveel kinderen er ongeveer komen, hoe laat u ongeveer denkt te komen, type feestje en uw telefoonnummer.    

  

Vanaf 17.00 mag u zelf het eten verzorgen
Vanaf 17.00 is het toegestaan om zelf voor het eten te zorgen. U kunt eten laten bezorgen of eigen eten meenemen.  Voor €1,50 per persoon kunt u van ons bestek en borden gebruiken Vanaf 10 personen  is dat verplicht.

 

Familieparadijs gebruiken na sluitingstijd

Ook na sluitingstijd zijn er mogelijkheden om Familieparadijs te gebruiken tot 22.00. Er zijn dan wel extra kosten aan verbonden. Het kost €25,00 per half uur. Eigen drank meenemen is nooit toegestaan ook niet na sluitingstijd.  

 

Schoolreisje

Bij Familieparadijs kunnen grote groepen kinderen zich prima vermaken. Wij zorgen dat u een eigen plek krijgt. De kinderen kunnen overal spelen. Er is nergens extra kosten aan verbonden. Via videoschermen kunnen de begeleiders ook op afstand de kinderen in de gaten houden.

De prijs voor een schoolreisje is €4,50 voor entree en onbeperkt ranja. Uiteraard kan er ook eten bij gereserveerd worden, bijvoorbeeld belegde boterhammen voor €0,75 per boterham of een bakje met snoeptomaatjes en schijfjes komkommer voor €1,00 of patat met een snack voor €3,25. Zowel met drinken als met eten kunnen we rekening houden met diverse dieetwensen, zoals glutenvrij, halal, geen kunstmatige zoetstoffen etc.

Op ons parkeerterrein en aan de openbare weg vlakbij zijn er volop plekken waarop bussen kunnen parkeren.

Schoolreisje is alleen doordeweeks te boeken en als het geen schoolvakantie of feestdag is.

 

 

Sinterklaasfeest

 

Een speciaal sinterklaas feest bij Familieparadijs zie  Sinterklaasfeest  

 

Stel zelf uw arrangement samen
U houdt zelf de kosten in de hand. U betaalt alleen voor wat u zelf kiest. Bij een feestje mag u altijd een eigen taart meenemen. Als u doordeweeks een feestje viert en bijvoorbeeld alleen kiest voor onbeperkt ranja drinken, dan bent u slechts € 5,50 kwijt. Met vier kinderen is dat slechts 22 euro.