Boek online feestje:   Klik hier 

 

Kinderfeestje

 

Zelf versieren

U mag in beperkte mate uw tafel zelf versieren. U dient het zelf dan wel ook weer allemaal op te ruimen. Geen confetti, geen ballonnen (alleen 2 ballonnen voor de jarige)  en geen pinata.

 

Reserveren 

U kunt tot een dag van tevoren online reserveren.  Klik hier  U kunt ook bellen op 078 - 20.400.22.  U kunt ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeldt dan de dag van het feestje, hoeveel kinderen er ongeveer komen, hoe laat u ongeveer denkt te komen, type feestje en uw telefoonnummer.  

 

Vanaf 17.00 mag u zelf het avondeten verzorgen 
Vanaf 17.00 is het toegestaan om zelf voor het avondeten te zorgen. U kunt avondeten laten bezorgen of eigen avondeten meenemen. Eigen drinken meenemen is nooit toegestaan. We rekenen wel €1,50 per persoon voor schoonmaakkosten. Die €1,50 geldt ook voor kinderen als zij mee-eten van het eigen avondeten. Voor 17.00 kunt u nog geen spullen klaar zetten.

 

Familieparadijs gebruiken na sluitingstijd 

U kan niet Familieparadijs afhuren, maar u kan wel wat langer blijven dan sluitingstijd tot maximaal 22.00. Dat kost €30,00 per half uur. Eigen drank meenemen is nooit toegestaan ook niet na sluitingstijd. Langer blijven na sluitingstijd voor een groep kan alleen na aanvraag en dient minimaal een maand van tevoren te worden aangevraagd via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Schoolreisje

Bij Familieparadijs kunnen grote groepen kinderen zich prima vermaken. Wij zorgen dat u een eigen plek krijgt. De kinderen kunnen overal spelen. Er is nergens extra kosten aan verbonden. Via videoschermen kunnen de begeleiders ook op afstand de kinderen in de gaten houden.

De prijs voor een schoolreisje is €5,75 voor entree en onbeperkt ranja. Uiteraard kan er ook eten bij gereserveerd worden, bijvoorbeeld belegde boterhammen voor €1,25 per boterham of een bakje met snoeptomaatjes en schijfjes komkommer voor €2,00 of patat met saus naar keuze €3,25 of patat met saus en een snack voor €5,75. Zowel met drinken als met eten kunnen we rekening houden met diverse dieetwensen, zoals glutenvrij, halal, geen kunstmatige zoetstoffen etc.

Op ons parkeerterrein en aan de openbare weg vlakbij zijn er volop plekken waarop bussen kunnen parkeren.

Schoolreisje is alleen doordeweeks te boeken en als het geen schoolvakantie of feestdag is.

 

 

Sinterklaasfeest

 

Een speciaal sinterklaas feest bij Familieparadijs zie  Sinterklaasfeest  

 

 

Extra opties
Bij een feestje mag u altijd een eigen taart meenemen. Deze taart kunnen we echter niet voor u in onze koelkast bewaren.